30 konstnärer från Europas utkanter har anlänt till Haninge: de har spritt sig till olika platser i Haninge och Farsta; de arbetar i kvarterslokaler, i kulturhus, på torget och på fritidsgårdar. Konstnärer och boende skapar tillsammans i 10 olika projekt mellan 4-17 maj. Alla är välkomna att delta och uppleva, oavsett om du är boende här eller kommer från innerstad eller annan ort!

Vad som händer de närmsta dagarna:

WINDOWS, en händelse i och framför några hyreshus i centrala Handen, har premiär på Poseidons torg 8 maj,kl 21:30. Det upprepas även fredag 15 maj och då i samband med FLASHES, en mobil filmfestival som reser runt i Haninge.

SISTER OF ANOTHER MAMA och OH MY HOME!, två konstinstallationer skapade av konstnärer från Sverige, Kroatien, Baskien, England och Nordirland, är igång på Poseidons torg för att erövra det offentliga rummet. Lördag 9 maj 12:00-17:00.

Och missa inte HANINGE KNYTKALASET, den stora avslutningen på CORNERS första fullstoppunder vår långa Europaresa. TA MED EN PICKNICKKORG med bröd eller efterrätt. Vi bjuder på god mat och fest! Lördag 16 maj 15:00-20:00 i Haninge Kulturhus och på torget.

Läs mer på CORNERS Haninge 4-17 maj – vänder ut och in på Stockholm (http://www.intercult.se/corners/) för mer information och program!