Intercult är ett av 16 Europa Direkt kontor i Sverige och ett av c:a 500 kontor i hela Europa. Nu vill Europakommissionen komma i kontakt med dig, du som tillhör våra användare.

En online fokusgruppdiskussion är planerad till den 31 April kl 18.00. Den beräknas inte ta mer än 45 minuter, är detta något som du skulle vara villig att delta i? Vi ser detta som en värdefull möjlighet för de personer som faktiskt använder den här tjänsten att ge sina synpunkter direkt till Europeiska Kommissionen.

Denna fokusgrupp är i grunden en online textchatt. Du och en liten grupp av andra användare kommer skriva dina svar på en lista med frågor som som presenteras online. Deltagare kommer inte behöva en webbkamera eller en mikrofon utan det enda som behövs är en dator (laptop eller stationär – mobil telefon eller surfplatta fungerar ej) samt internetuppkoppling. Det är inte komplicerat och du kommer att få vägledning om hur det fungerar.

All information som inhämtas genom fokusgruppdiskussionen är anonym och kommer att användas för att förbättra tjänsten i framtiden.

Om du är intresserad av att ta del och är tillgänglig 31 April 18.00, skicka ett mail till robert.uden@coffey.com.